Obserwuję ten temat i na prawdę nie rozumiem po co są te przepychanki. W powiecie bydgoskim, z którego piszę zasady są jakie są - nie można odrolnić kawałka ziemi jeżeli urzędnik widzi, że to typowo metrażowo działka pod dom. No i koniec - tu nie ma o czym rozmawiać. Teraz kupujemy działkę, która ma MPZP z przeznaczeniem na U/MN już od dawna, ale nadal figuruje jako R IVb i nadal musimy ją wyłączyć z produkcji - MIMO tego, że obok jest całe osiedle domów, a działka znajduje się w środku (praktycznie) tego osiedla. Takie są zasady tutaj - informacje od urzędników, więc nie mam nic do mówienia w tej kwestii. Wszelkie informacje, które wcześniej przekazałem też pochodziły od urzędników.
Historia edycji
Obserwuję ten temat i na prawdę nie rozumiem po co są te przepychanki. W powiecie bydgoskim, z którego piszę zasady są jakie są - nie można odrolnić kawałka ziemi jeżeli urzędnik widzi, że to typowo metrażowo działka pod dom. No i koniec - tu nie ma o czym rozmawiać. Teraz kupujemy działkę, która ma MPZP z przeznaczeniem na U/MN już od dawna, ale nadal figuruje jako R IVb i nadal musimy ją wyłączyć z produkcji. Takie są zasady tutaj - informacje od urzędników, więc nie mam nic do mówienia w tej kwestii. Wszelkie informacje, które wcześniej przekazałem też pochodziły od urzędników.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.