Skocz do zawartości

Historia edycji

Kar

Kar

1 godzinę temu, mhtyl napisał:

Ot, bardzo mądrze i prawdziwie napisane. Widzisz, jak sie postarasz to możesz :) tylko jeszcze te polskie znaki :zalamka: i naprawdę było by super.

No nie wierze ! :) w tamtym temacie też byś zrozumiał o czym mówię gdybyś spojrzał lekko pod innym kątem i na chwilę skupił się na procedurze. Bo przepisy przepisami ale jakoś trzeba je przełożyć na działania w urzędzie i ja cały czas pisze o tym jak to wygląda w praktyce (podkreślam jeszcze raz - przynajmniej u mnie) ! 

jak miło by było gdybyś zadał pytanie a nie tylko bzdura, brednie, kłamstwa!

i jak nie piskorz to wsza :) różnie o mnie mówią ale żeby do ryby przyrównać! Chyba ze chciałeś w ten sposób odebrac mi głos ?:)

U Was w gminie warunki zabudowy wydają po 3-4 miesiącach? To słabo.. 

Kar

Kar

1 godzinę temu, mhtyl napisał:

Ot, bardzo mądrze i prawdziwie napisane. Widzisz, jak sie postarasz to możesz :) tylko jeszcze te polskie znaki :zalamka: i naprawdę było by super.

No nie wierze ! :) w tamtym temacie też byś zrozumiał o czym mówię gdybyś spojrzał lekko pod innym kątem i na chwilę skupił się na procedurze. Bo przepisy przepisami ale jakoś trzeba je przełożyć na działania w urzędzie i ja cały czas pisze o tym jak to wygląda w praktyce (podkreślam jeszcze raz - przynajmniej u mnie) ! 

jak miło by było gdybyś zadał pytanie a nie tylko bzdura, brednie, kłamstwa!

U Was w gminie warunki zabudowy wydają po 3-4 miesiącach? To słabo.. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...