Ze cos takiego ? Ale nie wiem teraz jak znalezc swoja dzialke... Bo jakos tego jest tragiczna... Ale mniej wiecej widze gdzie znajduje sie moja dzialka sa tam jakies czarne i brazowe pola moge zaznaczyc jak chcesz
Dzięki wielkie aru. Właśnie kuliśmy ścianę między WC, a łazienką. O to co znaleźliśmy pod wanną zostawione przez tutejszych fachowców, po remontach w 1994 roku.
To cienizna! Na obrazkach blaty mają 4 cm. I taki powinien być (albo powinien byk, jak mawiał 3-letni syn mojego kolegi).
A gdzie to zaoszczędzone miejsce po suszarce?
Hej.
Projektuję swoją blokową łazienkę, która latem przejdzie gruntowne odświeżenie. Przestrzeń szaleńcza, czyli całe 140x200 cm 😆 W skrócie: nie ma czym szastać 😅 Bronie się przed przerabianiem instalacji, więc pewnie funkcjonalność zostanie podobna. Będę tu prosić o rady i będę wdzięczna za odzew 🙂 Latem pewnie pojawią się foty z realizacji 🙂
Na pierwszy rzut zapodaję temat umywalki nad pralką, ponieważ każdy centymetr jest tu na wagę złota.
Podpatrzyłam takie rozwiązanie na znanym portalu społecznościowym i spróbuję je przenieść na grunt własny.
Pierwsze spostrzeżenie: będzie wysoko, ale powinnam dać radę sięgnąć 😅
Pralka na 84 cm wysokości, nad nią musi być luka 9 cm na syfon umywalkowy (model oszczędzający miejsce). Następnie będzie blat o grubości 2 cm i na nim stanie umywalka - misa o wysokości 8 cm.
Może ktoś podzieli się spostrzeżeniami na ten temat?
Poniżej w necie znalazłam podobne realizacje, zapodaję foty
Co myślicie?