Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

1 godzinę temu, mirekmass napisał:

Aha no to słabo, tak to już wyglądało jak kupiłem. Czy to bardzo poważny problem? Inwestować w rozbudowę? 

Na tym obok z piętrem nie widać żadnych pęknięć ale moga być ukryte pod styropianem, nie wiem tego. 

Tak "na oko" wszystko wygląda dobrze, ale nie wiadomo jak głęboko są posadowione fundamenty, budynek wygląda na budowany z zamysłem jako gospodarczy tego wyższego, adaptowany kiedyś na mieszkanie.

Pytanie jeszcze takie się nasuwa, czy masz możliwość rozbudowy, to jedna działka i chcesz rozbudować czy  budynek jest przy granicy działek, okna sąsiada, pozwolenie na budowę itd...

animus

animus

1 godzinę temu, mirekmass napisał:

Aha no to słabo, tak to już wyglądało jak kupiłem. Czy to bardzo poważny problem? Inwestować w rozbudowę? 

Na tym obok z piętrem nie widać żadnych pęknięć ale moga być ukryte pod styropianem, nie wiem tego. 

Tak "na oko" wszystko wygląda dobrze, ale nie wiadomo jak głęboko są posadowione fundamenty.

Pytanie jeszcze takie się nasuwa, czy masz możliwość rozbudowy, to jedna działka i chcesz rozbudować czy  budynek jest przy granicy działek, okna sąsiada, pozwolenie na budowę itd...

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...