usiek Napisano 26 marca 2020 #1 Napisano 26 marca 2020 (edytowany) Szwagier od 20 lat opala dom olejem opałowym. Wczoraj dzwonił ale mi to tylko przekazano. Mam mu się zorientować w sprawie AKC-RU/AKC-ZU. O co mu może chodzić? Mógł go urząd skarbowy pogonić żeby się zarejestrował jako odbiorca oleju? Bo tak patrzę, że ten druk AKC-RU służy do rejestracji/wyrejestrowania.... Edit: A już znalazłem. Od 1 kwietnia 2020 trzeba mieć zarejestrowany kocioł żeby móc wogole zakupić olej opałowy.... Edytowano 26 marca 2020 przez usiek (zobacz historię edycji)
retrofood Napisano 28 marca 2020 #2 Napisano 28 marca 2020 Dnia 26.03.2020 o 12:37, usiek napisał: Edit: A już znalazłem. Od 1 kwietnia 2020 trzeba mieć zarejestrowany kocioł żeby móc wogole zakupić olej opałowy.... Poszukaj lepiej, bo w związku z sytuacją która jest jaka jest, różne terminy administracyjne uległy przesunięciu. O różną ilość czasu. 1
usiek Napisano 28 marca 2020 Autor #3 Napisano 28 marca 2020 Domyślam się ale prościej będzie przygotować mu ten druczek i złożyć do 31 marca. Spróbuję nawet elektronicznie...
retrofood Napisano 28 marca 2020 #4 Napisano 28 marca 2020 Elektronicznie może się udać, własnie dlatego.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się