Fajnie sobie podpisaliście😃 Nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie. Zrobię tak, że dam papę 50cm na ławę fundamentową 60 i będzie dobrze. Mam teraz pytanie inne. Czy jeśli mam na działce glinę, czy jak to nazwał sąsiad piachoglinę to dobrze jest zastosować beton wodoszczelny W8 czy jest to przepisy formy nad treścią? Zasugerował mi to kierownik jak po ulewnym deszczu w nocy rano zostały kałuże w wykopie. I ogólnie było ślisko od tej gliny. Sąsiad znów mówi, że woda długo nie stoi a ja już mam mętlik w głowie.
Historia edycji
Fajnie sobie podpisaliście😃 Nie dostałam odpowiedzi na moje pytanie. Zrobię tak, że dam papę 50cm na ławę fundamentową 60 i będzie dobrze. Mam teraz pytanie inne. Czy jeśli mam na działce glinę, czy jak to nazwał sąsiad piachoglinę to dobrze jest zastosować beton wodoszczelny W8 czy jest to przepisy formy nad treścią? Zasugerował mi to kierownik jak po ulewnym deszczu w nocy rano zostały kałuże w wykopie. I ogólnie było ślisko od tej gliny. Sąsiad znów mówi, że woda długo nie stoi a ja już mam mętlik w głowie.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.