Skocz do zawartości

Historia edycji

Jovi666

Jovi666

55 minut temu, uroboros napisał:

Ciekawy jestem, z jakiego powodu właśnie w ten sposób wybrany jest poziom zerowy...

Jak usytuowane jest otoczenie budynku? 1460333464_Beznazwy.jpg.b608e6fd4c43e958f775a8f6432f8627.jpg

Czy główne wejście jest na poziomie zaznaczonym, czyli ZEROWYM?

Po prawej stronie ma być garaż?

To już słodka tajemnica. I to jest właśnie kwestia która mnie martwi.

Teren jest na takim poziomie jak kondygnacja z lewej strony. Lekko unosi się w kierunku tylnej części domu. Po drugiej stronie jest wyżej, ale to "wzniesienie" jest na pewno poniżej metra, obstawiam jakieś 30-40cm.

Główne wejście - schodami(8 stopni) z poziomu gruntu na poziom oznaczony jako 0( czerwony). Przed domem jest klatka schodowa.(widoczne na rzucie przyziemia).

Do domu można wejść również od tyłu z tarasu. Około 6-7 schodków trochę płytsze niż te z przodu budynku.

Garaż jeśli powstanie to raczej poza obrębem budynku. Domyślnie miał być w przyziemiu ale nie chcemy przywracać tej funkcji. Póki co stoi wiata z przodu działki. I tak chyba zostanie ze względu na minimalne odległości od drogi i sąsiadów ;(

rzut przyziemia.jpg

Jovi666

Jovi666

34 minuty temu, uroboros napisał:

Ciekawy jestem, z jakiego powodu właśnie w ten sposób wybrany jest poziom zerowy...

Jak usytuowane jest otoczenie budynku? 1460333464_Beznazwy.jpg.b608e6fd4c43e958f775a8f6432f8627.jpg

Czy główne wejście jest na poziomie zaznaczonym, czyli ZEROWYM?

Po prawej stronie ma być garaż?

To już słodka tajemnica. I to jest właśnie kwestia która mnie martwi.

Teren jest na takim poziomie jak kondygnacja z lewej strony. Lekko unosi się w kierunku tylnej części domu. Po drugiej stronie jest wyżej, ale to "wzniesienie" jest na pewno poniżej metra, obstawiam jakieś 30-40cm.

Główne wejście - schodami(8 stopni) z poziomu gruntu na poziom oznaczony jako 0( czerwony). Przed domem jest klatka schodowa.(widoczne na rzucie przyziemia).

Do domu można wejść również od tyłu z tarasu. Około 6-7 schodków trochę płytsze niż te z przodu budynku.

rzut przyziemia.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...