Blachodachówka modułowa czy na wymiar?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez lukas198820 · Napisano
Hmm, to jakas taśma X2, chyba Simee Tapes, też jest zginana i też ma otwory Druga rzecz, czy taka tasme moczy się w wodzie? -
Przez 44Bogdan44 · Napisano
Jeśli planujecie adaptację poddasza i zastanawiacie się, jak dobrać okna dachowe lub wymienić pokrycie, zerknijcie na https://oknanapoddasze.pl . To przystępny portal poradnikowy pełen praktycznych wskazówek od ocieplenia stropu po ochronę drewna i montaż blachodachówki. Wszystko opisane prostym językiem z inspiracjami fotograficznymi oraz instrukcjami krok po kroku, więc łatwo przenieść rozwiązania do własnego domu. Sam znalazłem tam odpowiedzi na kilka trudnych pytań i szczerze polecam dale -
Może za rzadkiego masz tego Uniflota, mi jak taśma siądzie, tak w żadnym miejscu się nie odkleja. A nawet na aluminiowych narożnikach siada elegancko. Tą kupiłeś? https://allegro.pl/oferta/tasma-amerykanska-tuff-tape-laczenia-plyt-g-k-10m-14793819687 Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Ja też sie nad tym tym zastanawiałem i w końcu kupiłem najtańszy środek do impregnacji więźb dachowych chyba w castoramie. Za 5L zapłąciłem chyba 20zł. Jest konsystencji wody. A co do sadolinu. Malowałem nim garaż z surowego drewna świerkowego. Położyłem dwie warstwy. Po roku, miejscami wyszły czarne kropki i wtedy przymalowałem olejem lnianym. Jego zaletą jest to, że przy ewentualnych poprawkach po kilku latach, nie trzeba ździerać starej powłoki. Jeśli masz drewno surowe (nie szlifowane) to brałbym co tańsze i na wiosne malował jeszcze raz.
-
Przez lukas198820 · Napisano
Bardzo cioezkowkjleic ta zgionana tasme bo ciagle mi się ona odkleja na suficie z GK, dlaczego taki sie dzieje? Napchalem uniflota i na ścianę i na sufit wyrównałem szpachla a to dziadostwo się odkleja.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się