Skocz do zawartości

Historia edycji

psychoderyna

psychoderyna

Poprawiono błędy ;p

Tak styropian był luzem włożony. Ale ściana z cegieł ta gdzie jest wilgotna nie miała styropianu.

Dzięki wam popatrzyłem troszkę z innej strony na hydroizolacyjne i zdecyduje się na iniekcje krystaliczna, gdyż jest prosta w wykonaniu, jestem ja sam w stanie zrobić i jest to chyba najtańsza metoda.

Szczerze mówiąc chciałem coś takiego zrobic ale nawiercajac otwory i wlewając w nie szkło wodne. 

Ponadto chciałem skuć ta pierwsze dwie warstwy cegły na głębokość 10cm i zaszalowac i zalać betonem z domieszką szkła wodnego, cegły z tego co widzę dobrze piją wodę wiesz szkło wodne pochłaniały by jak "Janusz" piwo ;D

Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś pomysły to będę wdzięczny. A co do iniekcji krystalicznej to podaje materiały, bo może się komuś przydać.

psychoderyna

psychoderyna

Tak styropian był luzem włożony. Ale ściana z cegieł ta gdzie jest wilgotna nie miała styropianu.

Dzięki wam popatrzyłem troszkę z innej strony na hydroizolacyjne i zdecyduje się na obiekcie krystaliczna, gdyż jest prosta w wykonaniu, jestem ja sam w stanie zrobić i nie będzie kosztowna.

Szczerze mówiąc chciałem coś takiego zrobic ale nawiercajac otwory i wlewając w nie szkło wodne. 

Ponadto chciałem skuć ta pierwsze dwie warstwy cegły na głębokość 10cm i zaszalowac i zalać żetonem z domieszką szkła wodnego.

Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś pomysły to będę wdzięczny. A co do iniekcji krystalicznej to podaje materiały:

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...