Dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jeden pokój 9,3m2 w którym są w projekcie 2 okna dachowe 78x118 w kierunku południowy-zachód. Biorąc pod uwagę stosunek 1:8 lepiej zostawić 2 okna, czy tylko 1? Boję się, że w lecie na południowym-zachodzie może być bardzo ciepło.. a znowu przy 1 oknie za ciemno..
Historia edycji
Dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jeden pokój 9,3m2 w którym są w projekcie 2 okna dachowe 78x110 w kierunku południowy-zachód. Biorąc pod uwagę stosunek 1:8 lepiej zostawić 2 okna, czy tylko 1? Boję się, że w lecie na południowym-zachodzie może być bardzo ciepło.. a znowu przy 1 oknie za ciemno..
Dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jeden pokój 12,5m2 w którym są w projekcie 2 okna dachowe 78x110 w kierunku południowy-zachód. Biorąc pod uwagę stosunek 1:8 lepiej zostawić 2 okna, czy tylko 1? Boję się, że w lecie na południowym-zachodzie może być bardzo ciepło.. a znowu przy 1 oknie za ciemno..
Dzięki za szybką odpowiedź. Mam jeszcze jeden pokój 12,5m2 w którym są w projekcie 2 okna dachowe 78x110 w kierunku południowy-zachód. Biorąc pod uwagę stosunek 1:8 lepiej zostawić 2 okna, czy tylko 1? Boję się, że w lecie na południowym-zachodzie może być bardzo ciepło..
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.