Skocz do zawartości

Historia edycji

aru

aru

wieczór :)

6 minut temu, Kris0708 napisał:

No właśnie nie jest to młody szczeniak tylko facet w wieku ok 50 lat i zajmuje się tym długo ale kto wie może akurat takiego projektu nie przerabiał w swoim życiu i nie wie ale to już nie mój problem. Jutro spróbuje się skontaktować z głównym konstruktorem o ile mi się uda i zobaczymy. Dzięki

Kolego, projekt jest ok, jeżeli masz za dużo kasy, to skonsultuj to z konstruktorem, jeżeli ma być optymalnie to niech robi szeryf co dostał do łapy, ile razy to trzeba powtarzać. A jak Cię nie stać - nie rób, niż masz to robić jak Ci ten "spec" proponuje

aru

aru

3 minuty temu, Kris0708 napisał:

No właśnie nie jest to młody szczeniak tylko facet w wieku ok 50 lat i zajmuje się tym długo ale kto wie może akurat takiego projektu nie przerabiał w swoim życiu i nie wie ale to już nie mój problem. Jutro spróbuje się skontaktować z głównym konstruktorem o ile mi się uda i zobaczymy. Dzięki

Kolego, projekt jest ok, jeżeli masz za dużo kasy, to skonsultuj to z konstruktorem, jeżeli ma być optymalnie to niech robi szeryf co dostał do łapy, ile razy to trzeba powtarzać. A jak Cię nie stać - nie rób, niż maż to robić jak Ci ten "spec" proponuje

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...