Mmac Napisano 16 października 2007 Udostępnij #1 Napisano 16 października 2007 Witam!Ile może kosztować robocizna za dach tego domu (link) z obróbkami? Co myślicie o 16tys zł?Pozdr!Michał Link do komentarza
podróżnik Napisano 17 października 2007 Udostępnij #2 Napisano 17 października 2007 Jeżeli zamierzasz wykonać dach z blachodachówki to wydaje mi się, że powinno spokojnie starczyć. Link do komentarza
Mmac Napisano 17 października 2007 Autor Udostępnij #3 Napisano 17 października 2007 Cytat Jeżeli zamierzasz wykonać dach z blachodachówki to wydaje mi się, że powinno spokojnie starczyć. Hehehe! W planie dachówka cementowa. Pytam o koszty robocizny. Link do komentarza
podróżnik Napisano 19 października 2007 Udostępnij #4 Napisano 19 października 2007 Koszt robocizny przy dachówce ceramicznej jest inny niż przy blachodachówce. Link do komentarza
PIOTR42 Napisano 20 października 2007 Udostępnij #5 Napisano 20 października 2007 Cytat Witam!Ile może kosztować robocizna za dach tego domu (link) z obróbkami? Co myślicie o 16tys zł?Pozdr!Michał witam ja właśnie dzisiaj rozliczyłem się za wykonanie dachu. wykonany z dachówki ceramicznej 230 m2 zapłaciłem 16000 zł. dach jest trudny. oczywiście opłata wynosi za komleksowe wykonanie - więźba + dachówka. jestem bardzo zadowolony, chociaż zapłaciłem za metr najwięcej w okolicy- około 70 zł/m2. normalnie wychodzi 50 zł./m2. jeżeli interesuje ciebie jaka była trudność wykonania to wpisz w przeglądarkę hasło APS 114, WTEDY ZOBACZYSZ TEN PROJEKT. ja uważam że cena za wykonanie twojego dachu jest adekwatna do skali trudności. pozdrawiam . Link do komentarza
carina Napisano 20 października 2007 Udostępnij #6 Napisano 20 października 2007 odpowiedz dla Michała;mój mąż jest dekarzem i mówi,że spokojnie się zmiścisz w 16tyś,pozdrowionka carina Link do komentarza
Mmac Napisano 21 października 2007 Autor Udostępnij #7 Napisano 21 października 2007 Cytat odpowiedz dla Michała;mój mąż jest dekarzem i mówi,że spokojnie się zmiścisz w 16tyś,pozdrowionka carina Dzięki za info!Pozdrawiam! Michał Link do komentarza
chotomowianka Napisano 20 listopada 2007 Udostępnij #8 Napisano 20 listopada 2007 Cena robocizny jest bardzo różna - od 12zł do 70zł - jak widać wyżej. Link do komentarza
Nerwus Napisano 23 listopada 2007 Udostępnij #9 Napisano 23 listopada 2007 O ile wzrastają ceny? Można to jakoś przewidzieć? Link do komentarza
Marcyśka Napisano 23 listopada 2007 Udostępnij #10 Napisano 23 listopada 2007 Teraz centy materiałów już poszły w dół więc pewnie cena robocizny też... Link do komentarza
Beata Te Napisano 23 listopada 2007 Udostępnij #11 Napisano 23 listopada 2007 Jeśli poszływ dół o centa to robocizna nie stanieje Link do komentarza
bozak Napisano 12 marca 2008 Udostępnij #12 Napisano 12 marca 2008 Skąd macie takie niskie ceny!!!! Ja w Zachodnipomorskim musze dać 100 zł/m2. Dach dwuspadowy, dwie lukarny. Masakra!!! Fakt ekipa świetna. Link do komentarza
lara Napisano 12 marca 2008 Udostępnij #13 Napisano 12 marca 2008 Cytat Skąd macie takie niskie ceny!!!! Ja w Zachodnipomorskim musze dać 100 zł/m2. Dach dwuspadowy, dwie lukarny. Masakra!!! Fakt ekipa świetna. To jak to ? Szukasz czy już masz ekipę? To ile wyniesie całość z dachem? Bo coś mi się wydaje że u mnie taniej i robocizna i materiały. Jak narazie najdroższe było zakupienie i sprowadzwnie z Warszawy geotkaniny, ale w całym Zachodniopomorskim tego nie mieli i nie liczni wiedzą po co to komu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się