restaurator Napisano 10 marca 2019 #1 Napisano 10 marca 2019 WITAM, planuje wynająć lokal pod gastronomie . Niestety wysokość jest zbyt niska. Wymogi sanepidu to minimum 2, 55 m a najlepiej 3, 30 m. W chwili obecnej jest 2,30 m. Jakie prace trzeba wykonać i jakieś są koszta żeby wkopać się w podłogę? dziękuje pozdrawiam
Gość mhtyl Napisano 10 marca 2019 #2 Napisano 10 marca 2019 Koszty przeróbki będą duże, wątpię aby to było opłacalne gdy chcesz zrobić to tylko pod wynajem. Co to budynek, opisz go ze szczegółami i najlepiej jakbyś zrobisz odręczny szkic pomieszczeń, piszesz o lokalu czyli on znajduje się w jakimś budynku do kogo on należy.
Gość Napisano 10 marca 2019 #3 Napisano 10 marca 2019 3 godziny temu, restaurator napisał: wkopać się w podłogę Co jest pod podłogą? I czy możesz tam grzebać, pod tą podłogą gdzieś, conajmniej na półtora metra... Czy ziemia, napierająca z zewnątrz na fundament nie złoży ścian budynku... przy grzebaniu pod podłogą...
kamilnowakowski Napisano 14 kwietnia 2019 #4 Napisano 14 kwietnia 2019 Do tego zgody. Nie łatwiej znaleźć pasujący lokal?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się