Skocz do zawartości

Historia edycji

tinjap

tinjap

Hej

Czy jest tu może zdolna osoba z wizją, ogarniająca temat rozkładu pomieszczeń na poddaszu? Mam taki poniższy plan w domu z zaznaczonymi oknami, ścianami nośnymi, kominami, schodami, WC i musze nanieśc do tego ściany działowe.

Kąt dachu to 35stopni a wysokośc scianki kolankowej jak w opisie na rysunku: po lewej 25+20murłata oraz po prawej stronie 50cm +20murłata.

Dziekuję za wszelkie rady

Untitled 32.jpg

tinjap

tinjap

Hej

Czy jest tu może zdolna osoba z wizją, ogarniająca temat rozkładu pomieszczeń na poddaszu? Mam taki poniższy plan w domu z zaznaczonymi oknami, ścianami nośnymi, schodami, WC i musze nanieśc do tego ściany działowe.

Kąt dachu to 35stopni a wysokośc scianki kolankowej jak w opisie na rysunku: po lewej 25+20murłata oraz po prawej stronie 50cm +20murłata.

Untitled 32.jpg

tinjap

tinjap

Hej

Czy jest tu może zdolna osoba z wizją, ogarniająca temat rozkładu pomieszczeń na poddaszu? Mam taki poniższy plan w domu z zaznaczonymi oknami, ścianami nośnymi, schodami, WC i musze nanieśc do tego ściany działowe.

Untitled 31.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...