Skocz do zawartości

Historia edycji

Chaton

Chaton

Zależy co rozumiesz pod pojęciem " z kosmosu". Mieszkałam w takiej kamienicy kilka lat temu 60m2 temp. 19-20. Piec na gaz, zwykły, co+cwu rocznie wychodziło koło 3000 na dwie osoby. Taryfa zależy od zużycia ,jeśli przekroczysz i tak ci dadzą wyższą.

Chaton

Chaton

Zależy co rozumiesz pod pojęciem " z kosmosu". Mieszkałam w takiej kamienicy kilka lat temu 60m2 temp. 19-20. Piec na gaz, zwykły, co+cwu rocznie wychodziło koło 3000. Taryfa zależy od zużycia ,jeśli przekroczysz i tak ci dadzą wyższą.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Z tego co wiem to chyba Pani Anna W., która dokonała tego pomówienia przegrała już jedną sprawę karną w związku z przedmiotowym pomówieniem. Teraz toczy się kolejna sprawa, w której Pani Anna W. zasiada na ławie oskarżonych...   Może Pani W. napisze prawdę na swój temat i poinformuje wszystkich jak to Pani Anna W. spotykała się z Panem Bartkiem i raz płakała i prosiła o pomoc w rozwiązywaniu problemów a innym razem wyzywała go przez telefon. Myślę, że drugą sprawę karną Pani również przegra - ciekawe co Pani zrobi, jak sąd nakaże zapłacenie odszkodowania.  Pozdrawiam Panią i życzę refleksji podczas oczerniania innych ludzi i podmiotów publicznie, bo może to się dla Pani zakończyć podobnie - oskarżeniem i zasiadaniem na ławie oskarżonych.....
    • gównem jarasz i tyle, tak jak ja, gówno sprzedają i pierdzielą, że trujesz, to jest najfajniejsze
    • Bardzo prawdopodobne. Ale obniżenie komina mogło zaburzyć ciąg, więc pogorszyć spalanie, co dodatkowo jeszcze potęguje skutki.   A swoją drogą, sadza to bardzo chodliwy towar w światowym handlu. I nietani. Ale bez dodatku węgla kamiennego, czy kolumbijskiego szlamu. 
    • Według mnie to problem z węglem. Kumpel kupuje niby polski groszek, a i tak drobnym maczkiem na worku pisze że z Kolumbii. I mówi że z tego węgla ma w uj sadzy. Zresztą przed wojną eksperci ostrzegali przed tym eksportowym węglem, że niby pod względem kalorii miał być deko słabszy, ale sadzy miało być w uj. I podejrzewam że tak może być. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    • Ingerencje w ściany konstrukcyjne może oceniać jedynie osoba z uprawnieniami budowlanymi w dziedzinie konstrukcyjnej. Szukaj takiej w biurach projektowych, albo pytaj w administracji budowlanej. Oni mogą podpowiedzieć gdzie w Twojej okolicy kogoś znajdziesz.
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...