mskrzypek77 Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij #1 Napisano 8 stycznia 2019 Cześć Wam, potrzebuję porady w wyborze okapu kuchennego, najważniejsze żeby pracował w trybie wyciąg/pochłaniacz, był składany, czarny i nie maskowany w meblach, tylko odsłonięty. Oczywiście sam kształt też jakoś bardziej wyszukany niż te wszystkie marketowce, bo są zazwyczaj na jedno kopyto. Może polecicie jakieś sklepy w Lublinie, sklepy internetowe gdzie moglibyśmy coś wybrać ? Co jeszcze w takim przypadku jest ważnym kryterium ? Link do komentarza
SkyWalker Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij #2 Napisano 9 stycznia 2019 A ograniczają Cię jakoś bardzo finanse? Link do komentarza
tmazak83 Napisano 9 marca 2019 Udostępnij #3 Napisano 9 marca 2019 (edytowany) Też mam podobny problem, pomoże ktoś ? Edytowano 9 marca 2019 przez tmazak83 (zobacz historię edycji) Link do komentarza
mskrzypek77 Napisano 9 marca 2019 Autor Udostępnij #4 Napisano 9 marca 2019 Powiedzmy że 3500 zł to jest taki max jak pojawi się coś ciekawego, więc chyba budżet jest odpowiedni. Poza tym na miejscu nie znalazłem nic droższego niż 1500zł, na necie już jest różnie, tylko czy z ceną idzie jakość bo nie chciałbym wpakować się w jakieś gówno. Link do komentarza
Monika Kluź Napisano 1 lipca 2019 Udostępnij #5 Napisano 1 lipca 2019 Jak zmieniałam niedawno okap też szukałam długo. Zobacz sobie Electroluxa z opcją Hob2Hood. Okap masz wtedy zintegrowany z płytą indukcyjna. Jak dla mnie genialne rozwiazanie, nowoczesne, fajny design. Link do komentarza
edii1 Napisano 28 listopada 2019 Udostępnij #6 Napisano 28 listopada 2019 Ciekawe rozwiązanie, rozumiem, że płytę też trzeba mieć tej marki i też ma mieć hob2hood? Czeka mnie mały remont kuchni i na pewno część rzeczy pójdzie do wymiany w tym okap i płyta Link do komentarza
Marianparkow Napisano 4 grudnia 2019 Udostępnij #7 Napisano 4 grudnia 2019 Polecam okap indukcyjny - mniej kłopotów z czyszczeniem :) Link do komentarza
sneerek Napisano 12 lutego 2020 Udostępnij #8 Napisano 12 lutego 2020 Ja polecam okapy sufitowe. Sam przymierzam się do zakupu takowego, bo kuchnia powoli nabiera kształtu. Link do komentarza
iwoska Napisano 7 lipca 2020 Udostępnij #9 Napisano 7 lipca 2020 Wybór okapów kuchennych jest tak duzy, ze głowa mała. Wcale się nie dziwię, że nie możesz się na nic zdecydować Ja mam podobny problem. Nie wiem jednak czy zdecydować się na okap blatowy czy wyspowy. Link do komentarza
Gość Napisano 7 lipca 2020 Udostępnij #10 Napisano 7 lipca 2020 20 minut temu, iwoska napisał: Wcale się nie dziwię, że nie możesz się na nic zdecydować Zdecydował się już półtora roku temu... Popatrz trochę na daty postów... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się