Skocz do zawartości

Okap kuchenny - pomoc w wyborze

Recommended Posts

Napisano

Cześć Wam, potrzebuję porady w wyborze okapu kuchennego, najważniejsze żeby pracował w trybie wyciąg/pochłaniacz, był składany, czarny i nie maskowany w meblach, tylko odsłonięty. Oczywiście sam kształt też jakoś bardziej wyszukany niż te wszystkie marketowce, bo są zazwyczaj na jedno kopyto.

Może polecicie jakieś sklepy w Lublinie, sklepy internetowe gdzie moglibyśmy coś wybrać ?

Co jeszcze w takim przypadku jest ważnym kryterium ?

• 2 miesiące temu...
Napisano

Powiedzmy że 3500 zł to jest taki max jak pojawi się coś ciekawego, więc chyba budżet jest odpowiedni. Poza tym na miejscu nie znalazłem nic droższego niż 1500zł, na necie już jest różnie, tylko czy z ceną idzie jakość bo nie chciałbym wpakować się w jakieś gówno.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Jak zmieniałam niedawno okap też szukałam długo. Zobacz sobie Electroluxa z opcją Hob2Hood. Okap masz wtedy zintegrowany z płytą indukcyjna. Jak dla mnie genialne rozwiazanie, nowoczesne, fajny design. 

• 4 miesiące temu...
Napisano

Ciekawe rozwiązanie, rozumiem, że płytę też trzeba mieć tej marki i też ma mieć hob2hood? Czeka mnie mały remont kuchni i na pewno część rzeczy pójdzie do wymiany w tym okap i płyta

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Napisano

Wybór okapów kuchennych jest tak duzy, ze głowa mała. Wcale się nie dziwię, że nie możesz się na nic zdecydować :) Ja mam podobny problem. Nie wiem jednak czy zdecydować się na okap blatowy czy wyspowy.

Napisano
20 minut temu, iwoska napisał:

Wcale się nie dziwię, że nie możesz się na nic zdecydować

Zdecydował się już półtora roku temu...

Popatrz trochę na daty postów...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...