Mateusz Garczyński Napisano 2 grudnia 2018 Udostępnij #1 Napisano 2 grudnia 2018 witam Was.mam mały problem chciałbym zamontować jakieś drzwiczki ażurowe do tej sytuacji (wc blisko kotła gazowego) tylko nie mam pomysłu jak to zrobić żeby szybko były rozbieralne albo sie otwierały możę jakieś sugestje? Link do komentarza
Gość Napisano 2 grudnia 2018 Udostępnij #2 Napisano 2 grudnia 2018 To zdjęcie nic mi nie mówi ... Jakiś rzut z góry, co masz mieć na sąsiednich ścianach? Jak głęboki jest kocioł, ile wystaje ponad zabudowę stelaża WC, w sensie - ile od ściany za wc oddalony jest panel pieca? i jak głęboka jest zabudowa WC? Link do komentarza
Mateusz Garczyński Napisano 2 grudnia 2018 Autor Udostępnij #3 Napisano 2 grudnia 2018 Jutro zrobię dokładne pomiary o co prosisz.i lepsze zdjęcia...A masz jakiś pomysł na takie coś? Link do komentarza
Gość Napisano 2 grudnia 2018 Udostępnij #4 Napisano 2 grudnia 2018 Tak na pierwszy rzut oka - gniazdo elektryczne jest w kiepskim miejscu... A co do pomysłów - jak nie ja, to inni userzy coś podrzucą, tylko większość z nas nie ma dostępu do szklanej kuli i nie zobaczy tego, o co pytam... a pewnie pojawią się i inne pytania... Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 3 grudnia 2018 Udostępnij #5 Napisano 3 grudnia 2018 Kupić/zamówić szafkę kuchenną o odpowiednich wymiarach (bez tyłu i półek) z drzwiczkami ażurowymi (z listewek) i po kłopocie. Link do komentarza
Mateusz Garczyński Napisano 6 grudnia 2018 Autor Udostępnij #6 Napisano 6 grudnia 2018 Założę plytki na wc może znajdę inne rozwiązanie... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się