Kiedy potrzebowałem kupić dobrej jakości meble, od razu zwróciłem się do sklepu Globy. To naprawdę wygodny sklep internetowy, wystarczy kliknąć w link. Łatwo znajdziesz produkt, którego potrzebujesz, dzięki przejrzystemu opisowi i aktualnym cenom. Dostawa jest szybka, wszystko jest zapakowane jakościowo. Będę nadal zamawiać wszystkie niezbędne artykuły gospodarstwa domowego.
Komentarz dodany przez Henryk: Jedyny na rynku legalny zestaw do przeróbki szamba. Warunek - trzeba mieć szczelne szambo. Procedura tak jak przy oczyszczalni. Montaż - 1 dzień. W końcu nie śmierdzi, a oczyszczone ścieki wykorzystuje do nawadniania iglaków...
To konieczność. Też próbowałem tylko wsuwać, ale wtedy nawet jak się człowiek oprze przypadkowo ręką o taki regał, to się mogą wysunąć. I półki wtedy lecą. Chociaż zaginanie nie jest łatwe. Najlepiej najpierw pod języczek wsuwać ostrze noża i lekko go ugiąć tak, aby później móc złapać koniec małymi kleszczykami i zagiąć już co najmniej o kąt prosty, a najlepiej jeszcze bardziej. Wtedy całość się trzyma, można regał przesuwać, przenosić i nic się nie dzieje.