Skocz do zawartości

Historia edycji

zenek

zenek

korekta

Dnia 22.11.2018 o 00:00, Jani_63 napisał:

Każda moja wypowiedź w kontekście Twoich słów jest poprzedzona cytatem do którego się odnosi.

Z koniem nie będę się kopał, tym bardziej z takim który twierdzi że nikt mu nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe.

Powtórzę jeszcze raz - daj już spokój.

Zaoszczędzisz sobie wstydu... choć nie wiem czy to jeszcze możliwe.

Poziom, że żal d... sciska. 

Ale do rzeczy.

Dyfuzja jest ważna w kontekście przepływu pary wodnej z wewnątrz na zewnątrz budynku - poza jakimiś wyjątkami.

Wymiana wilgoci we wnętrzu - przez ścianę - to kwestia przyjmowania i oddawania wilgoci wewnątrz budynku.

A oddychanie sciany  - to wszystko to razem połączone.

Tak ja to rozumiem.

I w tym kontekście sobie dopowiedz, jaki wpływ ma to na Jakość wentylowanego powietrza (czyli pośrednio na wentylację) w w budynku, i jaką rolę w tym kontekście pelni wentylacja, a jaką klimatyzacja.

Na tym kończę swoj udział w tym wątku nt. oczywistych oczywistości. 

Ufff !!!!

zenek

zenek

żal d... sciska. 

Ale do rzeczy.

Dyfuzja jest ważna w kontekście przepływu pary wodnej z wewnątrz na zewnątrz budynku - poza jakimiś wyjątkami.

Wymiana wilgoci we wnętrzu - przez ścianę - to kwestia przyjmowania i oddawania wilgoci wewnątrz budynku.

A oddychanie sciany  - to wszystko to razem połączone.

Tak ja to rozumiem.

I w tym kontekście sobie dopowiedz, jaki wpływ ma to na Jakość wentylowanego powietrza (czyli pośrednio na wentylację) w w budynku, i jaką rolę w tym kontekście pelni wentylacja, a jaką klimatyzacja.

Na tym kończę swoj udział w tym wątku nt. oczywistych oczywistości i maślanego masła. 

Ufff !!!!

Dnia 22.11.2018 o 00:00, Jani_63 napisał:

Każda moja wypowiedź w kontekście Twoich słów jest poprzedzona cytatem do którego się odnosi.

Z koniem nie będę się kopał, tym bardziej z takim który twierdzi że nikt mu nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe.

Powtórzę jeszcze raz - daj już spokój.

Zaoszczędzisz sobie wstydu... choć nie wiem czy to jeszcze możliwe.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...