Zdjęcia pacjenta w załącznikach. Mam pytanie w takim razie. Na pierwszym zdjęciu, na lewo i trochę do góry od miejsca na oczko został taki dziwny refleks. Przemolwać tego nie mogę, bo musiałbym znowu cały sufit mazać?
Zdjęcia pacjenta w załącznikach. Mam pytanie w takim razie. Na pierwszym zdjęciu, na lewo i trochę do góry został taki dziwny refleks. Przemolwać tego nie mogę, bo musiałbym znowu cały sufit mazać?
Chyba sie nauczę z tym żyć 😛
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
wieszak klejony do płytek odpadł po jakichś trzech latach. Sam odpadł, pod obciążeniem ściereczki do naczyń, którą dźwigał przez te 3 lata. I tak to jest, k...a, z klejami.
Nie wiem, czy jest się czym chwalić...
U sąsiadów zapewne znajdowali jakieś ciekawe i cenne artefakty...
A może u Ciebie 15 cm pod wykopem na fundamenty jest nieodkryt skarb monet rzymskich albo jakieś cmentarzysko sprzed kilku tysięcy lat...
I którejś nocy wylezą zombie
Komentarz dodany przez Marcin Wawer:
Witam, niedawno przerabiałem temat stanowiska archeologicznego przy inwestycji. Ogólnie samemu średnia sprawa. Najlepiej znaleźć firmę która ogarnia wszystkie formalności, pozwolenia , opłaty, konserwatora muzea etc. U mnie konserwator nakazał wykopaliska - co ważne bo to znacząco wpływa na cenę trzeba ogarnąć archeologa który sam wytyczy wykop (ma sprzęt geodezyjny, nie jakieś taśmy i wynalazki), bo jak nie to jeszcze trzeba do biznesu doliczyć geodetę. Ja szukałem przez 2 tygodnie kogoś normalnego. Trafiłem na ludzi z Mazowsza i jestem bardzo zadowolony. Cała robota z archeologią to podpis na zleceniu i pełnomocnictwie a potem przelew. KONIEC. Ata mnie sąsiedzi straszyli. Jakby ktoś potrzebował do zostawiam linka, do „mojego” archeologa.