Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Agus77: Ach te kuny… długo walczyłam wszystkich metod próbowałam. Jedyne rozwiązanie na cwaną kune jest pastuch. -
To właściwie nie bardzo wiem w czym jest problem. Demontuje się stare gniazdko czy wyłącznik, a przewody podłącza się do podobnych zacisków nowego i to nowe się zamontowuje. Nawet się specjalnie zastanawiać nie trzeba tylko przypatrywać jak był w starym tak zrobić i nowe.
-
Wykonywana była instalacja 10 lat temu po prostu chce w domu wymienić gniazdka na białe bo te co mam nie pasują mi w pokoju .Dokładnie chodzi o 4 gniazdka podwójne ,jeden włącznik pojedynczy ,jedne gniazdko RTV i Radio oraz jedno gniazdko pojedyncze .Po prostu nic się nie dzieje tylko chce wymienić na inne po prostu żeby estetycznie było i wychodzą z puszki przy wyjeciu kabli itp .Jakiś tutorial lub wideo jakieś jak to wymienić ?
-
Kiedy była wykonywana instalacja elektryczna? Co to za obiekt? Dlaczego musisz wymieniać? Wszak malowanie nie powinno naruszać instalacji elektrycznej.
-
Dzień Dobry .Mam do Państwa specjalistów pytanie dotyczące wymiany gniazdek po malowaniu na nowe , elektrycznego podwójnego z bolcem ,włącznika pojedynczego oraz gniazdka TV i Radia .Może macie Państwo jakiś instruktaż ponieważ nigdy tego nie robiłem jak to wykonać bez zbędnego hejtu ?To że odłączyć prąd w całym domu to wiadomo.
-
-
Popularne tematy