Tomek_Ch Napisano 17 sierpnia 2007 #1 Napisano 17 sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów Poszukuję osób które wybudowały dom według projektu Guliwer 2g,przynajmniej do stanu surowego otwartego.Myślę o kupnie tego projektu i chciałbym upewnić się w trafności wyboru.Link do projektu:Guliwer 2GPozdrawiamTomek
Domino5555 Napisano 10 stycznia 2008 #2 Napisano 10 stycznia 2008 WitamJeszcze co prawda nie wybudowałem ale mam zamiar.Jeżeli posiadasz jakieś ciekawe informacje to chętnie wysłucham, może udało ci się coś znależć.
robmirek Napisano 14 marca 2008 #3 Napisano 14 marca 2008 Cytat Witam wszystkich forumowiczów Poszukuję osób które wybudowały dom według projektu Guliwer 2g,przynajmniej do stanu surowego otwartego.Myślę o kupnie tego projektu i chciałbym upewnić się w trafności wyboru.Link do projektu: http://pprojekt.pl/projekt265-guliwer_2g.htmlPozdrawiamTomek ................................................................................................Witam Panie TomkuJa w takiej samej sprawie co Pan chcialem zapytac.Tez mysle o tym projekcie Guliwer 2gI mam pytanie czy juz znalazl Pan kogos z takim domkiem ????????Bo ja szukam wszedzie i pytam ale nikt (lub jest bardzo malo inwestorow ktorzy zdecydowali sie na ten projekt i to jast bardzo dziwne bo domek z mojego punktu widzenia wydaje sie bardzo ladny)Pozdrawiam Robert moj e-mail: robmirek@poczta.onet.pl
robmirek Napisano 14 marca 2008 #4 Napisano 14 marca 2008 Cytat Witam wszystkich forumowiczów Poszukuję osób które wybudowały dom według projektu Guliwer 2g,przynajmniej do stanu surowego otwartego.Myślę o kupnie tego projektu i chciałbym upewnić się w trafności wyboru.Link do projektu: http://pprojekt.pl/projekt265-guliwer_2g.htmlPozdrawiamTomek ................................................................................................Witam Panie TomkuJa w takiej samej sprawie co Pan chcialem zapytac.Tez mysle o tym projekcie Guliwer 2gI mam pytanie czy juz znalazl Pan kogos z takim domkiem ????????Bo ja szukam wszedzie i pytam ale nikt (lub jest bardzo malo inwestorow ktorzy zdecydowali sie na ten projekt i to jast bardzo dziwne bo domek z mojego punktu widzenia wydaje sie bardzo ladny)Pozdrawiam Robert moj e-mail: robmirek@poczta.onet.pl
robert506 Napisano 20 kwietnia 2009 #5 Napisano 20 kwietnia 2009 Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych projektem Guliwer.Mam na imię Robert i razem z żoną jesteśmy już po zakupie tego projetku ale z jednym garażem.W tej chwili projekt jest w adaptacji i czekamy na pomyślne i szybkie załatwienie wszystkich papierków hii:).Po przeczytaniu waszych postów podaje jeden link który znalazłem już jakiś czas temu forum.muratordom.pl/guliwer-pewnego-tysona,t139755.htm jest to ciekawe i bardzo fajnie opisana budowa Guliwera.Jeśli ktoś by miał większe informacje na temat tego projektu to bardzo prosze pisać.Dzięki i do sklikania:)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się