Skocz do zawartości

Historia edycji

krzysztof_dudek

krzysztof_dudek

Szczerze mówiąc to ja innej opcji w aktualnym wyglądzie domu nie widzę, jest za nisko aby kombinować z lampami bo jak się chodzi to prawie pod sufitem jest nwm 10/15cm (Mam 185). To co jednymi słowy sądzisz, że taśmy szybka będą się psuly, kiedyś na swoim suficie zrobiłem coś podobnego i chyba jakbym nie zmieniał wnetrza pokoju to by nadal działało, fakt cała taśma była żółta ale nadal świeciła. A co do możliwych napraw to wiem wystarczająco aby sobie poradzić, w innych wypadkach skorzystam z forum 😉

krzysztof_dudek

krzysztof_dudek

Szczerze mówiąc to ja innej opcji w aktualnym wyglądzie domu nie widzę, jest za nisko aby kombinować z lampami bo jak się chodzi to prawie pod sufitem jest nwm 10/15cm (Mam 185). To co jednymi słowy sądzisz, że taśmy szybka będą się psuly, kiedyś na swoim suficie zrobiłem coś podobnego i chyba jakbym nie zmieniał wnetrza pokoju to by nadal działało, fakt cała taśma była żółta ale nadal świeciła. A co do możliwychnapraw to wiem wystarczająco aby sobie poradzić, w innych wypadkach skorzystam z formy 😉

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...