Skocz do zawartości

Historia edycji

Szczepan Gola

Szczepan Gola

45 minut temu, animus napisał:

Tak nie może być, woda z tarasu wlewa się do środka, może nawet pod podłogę   

Trzeba zrobić taras samonośny, wylać slupy w odpowiedniej odległości przy ścianach z podciągami i odkuć taras na grubość izolacji, izolacja styropianowa ścian musi połączyć się z  tą pod spodem. 

Te szpary są tylko przy drzwiach balkonowych po wymianie. Faktycznie osioł jestem że tego nie zabezpieczyłem. Teraz silikon czy jakieś listwy tam osadzić. Ten taras gdzie jest szeroko to pod spodem jest garaż. Więc nie wiem czy trzeba tam że styropianem jechać w dół. Natomiast ta opaska dookoła jeśli jest cała do od kucia od domu to inwestycja bardzo duża widzę mnie czeka. Słup - podporą jest tylko jedna na rogu domu. 

Szczepan Gola

Szczepan Gola

41 minut temu, animus napisał:

Tak nie może być, woda z tarasu wlewa się do środka, może nawet pod podłogę   

Trzeba zrobić taras samonośny, wylać slupy w odpowiedniej odległości przy ścianach z podciągami i odkuć taras na grubość izolacji, izolacja styropianowa ścian musi połączyć się z  tą pod spodem. 

Te szpary są tylko przy drzwiach balkon owych. Ten taras gdzie jest szeroko ton pod spodem jest garaż. Natomiast ta opaska dookoła jeśli jest cała do od kucia od domu to inwestycja bardzo duża widzę mnie czeka. Słup - podporą jest tylko jedna na rogu domu. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...