Marta K Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij #1 Napisano 1 grudnia 2017 Witam Może ktoś miał taki problem z drzwiami KMT ? Po paru miesiącach eksploatowania na rancie drzwi wytarła się okleina. KMT napisało, że " wykazana wada powstała podczas eksploatacji drzwi, wytarcie jest mechaniczne na rancie skrzydła i nie powstało samoistnie " i po reklamacji. Jak to jest możliwe, że okleina po niedługim czasie tak się wytarła. Boję się już myć te drzwi, aby dalej to nie postępowało. Co z tym można zrobić / Jak z nimi wywalczyć wymianę ? Link do komentarza
Takiowaki Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij #2 Napisano 1 grudnia 2017 8 minut temu, Marta K napisał: Witam Może ktoś miał taki problem z drzwiami KMT ? Po paru miesiącach eksploatowania na rancie drzwi wytarła się okleina. KMT napisało, że " wykazana wada powstała podczas eksploatacji drzwi, wytarcie jest mechaniczne na rancie skrzydła i nie powstało samoistnie " i po reklamacji. Jak to jest możliwe, że okleina po niedługim czasie tak się wytarła. Boję się już myć te drzwi, aby dalej to nie postępowało. Co z tym można zrobić / Jak z nimi wywalczyć wymianę ? A w jaki sposób to się tak przetarło? Link do komentarza
Marta K Napisano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij #3 Napisano 1 grudnia 2017 Pewnie od dotykania drzwi, których chyba nie można dotykać. Link do komentarza
Takiowaki Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij #4 Napisano 1 grudnia 2017 9 minut temu, Marta K napisał: Pewnie od dotykania drzwi, których chyba nie można dotykać. Od "dotykania" to się nie stało. Klamki/antaby nie ma zamontowanej? To jest tylko w jednym miejscu? Link do komentarza
Marta K Napisano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij #5 Napisano 1 grudnia 2017 Jest przecież klamka. Wytarcie jest w tym tylko miejscu, tam gdzie się ewentualnie drzwi najczęściej dotyka, przy klamce. Nie tarłam ich przecież papierem ściernym. Link do komentarza
Takiowaki Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij #6 Napisano 1 grudnia 2017 4 minuty temu, Marta K napisał: Jest przecież klamka. Wytarcie jest w tym tylko miejscu, tam gdzie się ewentualnie drzwi najczęściej dotyka, przy klamce. Nie tarłam ich przecież papierem ściernym. Od wewnątrz widzę klamkę. A gdzie zewnętrzna? Link do komentarza
Marta K Napisano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij #7 Napisano 1 grudnia 2017 Jest pochwyt od zewnątrz. Co to ma za znaczenie czy klamka czy pochwyt. Nie takich pytań oczekiwałam. Jeśli nie miałeś takiego przypadku to mi niestety nie pomożesz. Link do komentarza
Takiowaki Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij #8 Napisano 1 grudnia 2017 2 minuty temu, Marta K napisał: Jest pochwyt od zewnątrz. Co to ma za znaczenie czy klamka czy pochwyt. Nie takich pytań oczekiwałam. Jeśli nie miałeś takiego przypadku to mi niestety nie pomożesz. KMT 3 lata temu zamontowałem rodzicom w domu i nawet śladu użytkowania nie widać... Nie denerwuj się, ale samo się od dotykania nie przeciera... Czasami dociepleniowcy pomogą, czasami chemia od mycia... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się