Z newsów.
Dotarł parawan nawannowy
Miał być transparentny, ale jest inny . To tyle w kwestii konsekwencji i pilnowania budżetu ... droższy był i to sporo, ale bardzo mi się spodobał Jest też bardzo funkcjonalny, mogę go składać w każdą stronę, co przy tak ograniczonej przestrzeni zdecydowanie jest przydatne. Szerokość parawanu to 80 cm.
Komentarz dodany przez Sławek: Ambrogio i tylko Ambrogio,super artykuł ,jestem fanem tej marki mam 2 modele a zakochany jestem w czerwonym ferrari robi robote bez oddechu. Ludziska polecam.
Wybór robota koszącego to dziś coś więcej niż zakup urządzenia do koszenia trawy. Dla wielu właścicieli ogrodów to decyzja o tym, jak będzie wyglądać codzienna pielęgnacja ogrodu, ile czasu uda się zaoszczędzić i jak bardzo cały proces będzie zautomatyzowany. Właśnie dlatego coraz większą uwagę zwracają roboty koszące Ambrogio, które od lat budują swoją pozycję w segmencie nowoczesnej, profesjonalnej pielęgnacji trawnika.
Pełna treść artykułu pod adresem:
https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrod/polecane/119451-dlaczego-warto-wybrac-roboty-koszace-ambrogio-najwazniejsze-zalety-cenione-przez-uzytkownikow
Miałem też kiedyś taki grzybek, a teraz mam taki z fotki, na pierwszym najbliższym składzie budowlanym kupiłem. Teraz bez problemu jedną ręką podnoszę. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Komentarz dodany przez blachy:
W praktyce bardzo często problem przemarzania przy balkonie nie wynika tylko ze stropu, ale z detali przy jego wykończeniu. Szczególnie chodzi o miejsca styku balkonu ze ścianą i elewacją – jeśli obróbki blacharskie są źle wykonane albo ich brakuje, to pojawiają się: - mostki termiczne - zawilgocenie - a z czasem także przemarzanie Częsty błąd to skupienie się tylko na ociepleniu, bez rozwiązania detali wykończeniowych. Dobrze wykonana obróbka + poprawne uszczelnienie potrafią znacząco ograniczyć problem.