Skocz do zawartości

Historia edycji

zenek

zenek

Stary dom z bali - 200m2 (odliczyłem od 300m2 piwnice) - to wielki dom jak na polskie warunki (myślę o znalezieniu takiego gabarytu - to już prawie gabaryt karczmy, stodoły. Stary - więc konserwacja cie będzie kosztowała - dodatkowo trudne ocieplenie. Same bale nie wystarczą. Pamietaj, że przeróbki nie są tanie, często droższe, niż nówka.

Kontenery - ciekawa sprawa - kwestia chyba w dobrej wentylacji wewnątrz, bo para inaczej bedzie sie skraplać na tej blasze, potrzebne dokładnie dopracowane wewnętrznych ścian warstwowych. Ciekawe - gdzies widziałem nawet fotke super rezydencji z kontenerów. Koszt tego wszystkiego ? - zielonego pojęcia nie mam.

zenek

zenek

Stary dom z bali - 200m2 (odliczyłem od 300m2 piwnice) - to wielki dom jak na polskie warunki (myślę o znalezieniu takiego gabarytu - to już prawie gabaryt karczmy, stodoły. Stary - więc konserwacja cie będzie kosztowała - dodatkowo trudne ocieplenie. Same bale nie wystarczą. Pamietaj, że przeróbki nie są tanie, często droższe, niż nówka.

Kontenery - ciekawa sprawa - kwestia chyba w dobrej wentylacji wewnątrz, bo para inaczej bedzie sie skraplać na tej blasze, potrzebne dokładnie dopracowane wewnętrzne ściany warstwowe. Ciekawe - gdzies widziałem nawet fotke super rezydencji z kontenerów. Koszt tego wszystkiego ? - zielonego pojęcia nie mam.

zenek

zenek

Stary dom z bali - 200m2 (odliczyłem od 300m2 piwnice) - to wielki dom jak na polskie warunki. Stary - więc konserwacja cie będzie kosztowała - dodatkowo trudne ocieplenie. Pamietaj, że przeróbki nie są tanie, często droższe, niż nówka.

Kontenery - ciekawa sprawa - kwestia chyba w dobrej wentylacji wewnątrz, bo para inaczej bedzie sie skraplać na tej blasze, dokładnie dopracowane ściany warstwowe. Ciekawe - gdzies widziałem nawet fotke super rezydencji z kontenerów. Koszt tego wszystkiego ? - zielonego pojęcia nie mam.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...