Skocz do zawartości

Historia edycji

Leszek4

Leszek4

dopisałem na czas budowy

Krzysiu, gdyby to był wątek pt. "Domek gospodarczy jako lokum przejściowe na czas budowy - da się?", to napisałbym, że bardzo survivalowo, ale da się. Aczkolwiek raczej nie na 20 mkw, bo nawet te Twoje dodatkowe 4 mkw robi wielką różnicę. Nigdy, jako dom do mieszkania.

Zresztą, jak sam zaznaczyłeś, był to domek 24-metrowy plus podpiwniczenie powstającego tuż obok domu... :)

6 minut temu, Buster napisał:

Poza tym chyba dosyć szybko zrobiłem łazienkę w większym domu. "Kłopot" był taki że z manelami,powiedzmy w szlafroku szło się do tego nowej łazienki :) 

No. Więc dobrze by było, jakby założyciel tego wątku dobudował sobie jeszcze wolnostojącą łazienkę. No i te wolnostojące piwnice. ;):D

Leszek4

Leszek4

Krzysiu, gdyby to był wątek pt. "Domek gospodarczy jako lokum przejściowe na czas - da się?", to napisałbym, że bardzo survivalowo, ale da się. Aczkolwiek raczej nie na 20 mkw, bo nawet te Twoje dodatkowe 4 mkw robi wielką różnicę. Nigdy, jako dom do mieszkania.

Zresztą, jak sam zaznaczyłeś, był to domek 24-metrowy plus podpiwniczenie powstającego tuż obok domu... :)

4 minuty temu, Buster napisał:

Poza tym chyba dosyć szybko zrobiłem łazienkę w większym domu. "Kłopot" był taki że z manelami,powiedzmy w szlafroku szło się do tego nowej łazienki :) 

No. Więc dobrze by było, jakby założyciel tego wątku dobudował sobie jeszcze wolnostojącą łazienkę. No i te wolnostojące piwnice. ;):D

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...