Skocz do zawartości

Historia edycji

zenek

zenek

1 godzinę temu, Pit-4 napisał:

Pobór powietrza do spalania rurami do 10 mb, nie stanowi (większych) problemów, bez względu na poziom usytuowania czerp

Tak myślałem - i też tak robię - pod podłogą (parter)  kanał 5x15cm do ściany ok 4 m potem przez ścianę kolanko pod kątem 45 st. - i w górę w zewnętrznej części ocieplenia - czerpnia na razie pod balkonem na wysokości ok. 2.8 m nad poziom parteru.

Ponieważ w przyszlości być może balkon będzie zabudowany szkłem (uzupełnienie termomodernizacji) - więc wtedy kanał będzie przedłużony poza zabudowany balkon. 

zenek

zenek

49 minut temu, Pit-4 napisał:

Pobór powietrza do spalania rurami do 10 mb, nie stanowi (większych) problemów, bez względu na poziom usytuowania czerp

Tak myślałem - i też tak robię - pod podłogą (parter)  kanał 5x15cm do ściany ok 4 m potem przez ścianę kolanko pod kątem 45 st. - i w górę w zewnętrznej części ocieplenia - czerpnia na razie pod balkonem na wysokości ok. 2.8 m nad poziom parteru.

Ponieważ w przyszlości być może balkon będzie zabudowany szkłem (uzupełnienie termomodernizacji) - więc wtedy kanał będzie przedłużony poza zbudowany balkon. 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...