Skocz do zawartości

Historia edycji

anpi

anpi

Dnia 28.11.2016 o 10:58, daggulka napisał:

Nie wiedziałam czy podoba mi się ten pomysł - dopóki nie zobaczyłam aranżacji przy białych meblach - rewelacja. Wydaje mi się, że do takiego pomysłu musi być odpowiednio urządzone wnętrze - nie w każdym wnętrzu i nie przy każdych meblach będzie to wyglądało dobrze.
Ale tu - wygląda :icon_smile:

blog-architekt-gorzow-kuchnia-lustra-848x450.jpg

No i zakochałam się w "postarzanym" lustrze :icon_wink: - ale takie to już pasuje do wyjątkowych wnętrz :icon_smile:

lustro+w+kuchni+wnetrza+398.jpg

Na "postarzanym" lustrze zdecydowanie mniej widać zabrudzenia, krople wody niż na zwykłym. Każdy z nas ma lustro w łazience i wie niestety jak sprawa wygląda - wszystko widać :icon_wink:

Raz zawiesisz patelnię z większym rozmachem - i po lustrze ;)

anpi

anpi

Dnia 28.11.2016 o 10:58, daggulka napisał:

Nie wiedziałam czy podoba mi się ten pomysł - dopóki nie zobaczyłam aranżacji przy białych meblach - rewelacja. Wydaje mi się, że do takiego pomysłu musi być odpowiednio urządzone wnętrze - nie w każdym wnętrzu i nie przy każdych meblach będzie to wyglądało dobrze.
Ale tu - wygląda :icon_smile:

blog-architekt-gorzow-kuchnia-lustra-848x450.jpg

lustro-w-kuchni.jpg

Czarne-Panele-Szklane-Jak-Lustro-w-Kuchni-Montaz.jpg

No i zakochałam się w "postarzanym" lustrze :icon_wink: - ale takie to już pasuje do wyjątkowych wnętrz :icon_smile:

lustro+w+kuchni+wnetrza+398.jpg

Na "postarzanym" lustrze zdecydowanie mniej widać zabrudzenia, krople wody niż na zwykłym. Każdy z nas ma lustro w łazience i wie niestety jak sprawa wygląda - wszystko widać :icon_wink:

Raz zawiesisz patelnię z większym rozmachem - i po lustrze ;)

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...