Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja praktyki nie miałem, a na długości 3.5m miałem tylko 2mm różnicy na mega krzywych ścianach do 3cm różnicy. A słyszę, że "budowlańcy" potrafią mieć na dwóch metrach 2cm odchyłki. Także dla chcącego nic trudnego. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Bo Polakom (i nie tylko) przypominanie o tym pół roku wcześniej nie ma żadnego sensu. Wtedy jest "mam jeszcze czas". Przykład - zeznania podatkowe PIT. Dlaczego ostatniego dnia trzeba wydłużać godziny pracy Urzędów Skarbowych?
-
Przez podczytywacz · Napisano
To są nasze, prywatne rozważania, które niekoniecznie muszą interesować innych userów... Będzie problemowe, do czasu pierwszych "doświadczeń"... @panda100 - w jaki sposób sprawdziłeś, czy na pionie kanalizacyjnym masz możliwość podłączenia grawitacyjnego rurki od odpływu liniowego, bez inspekcji pionu, czyli zaglądania - rozkuwania ścianki szachtu? Czy też polegasz na planach, czy oświadczeniach dewelopera? -
Sęk w tym, że nie zawsze ta bezproblemowość jest możliwa. Nie każdy mieszka sam albo we dwoje. Czyli możliwe, że będzie problemowe. A prawo Murphy'ego działa. Ty naprawdę uważasz, ze takich odczuć nie znam? A kąpałeś się kiedyś w przerębli? Zapewniam, ze da się przeżyć. I najczęściej bezproblemowo. Z sauny o temperaturze plus 95 stopni Celsjusza też wybiegałem, żeby zanurkować w zaspie śniegu. Na golasa, żeby nie było. Więc śnieg topił się od mojego ciała.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Zatem: Proste i bezproblemowe do zastosowania... Dalej: No i - kiedy kąpiesz się w wodzie o temperaturze np. 38 stopni - nagle dostajesz na ciało strumień wody "nie parzącej" o temperaturze 59 stopni... sprawdź, jakie to odczucie
-
-
Popularne tematy