drawol Napisano 17 lutego 2016 Udostępnij #1 Napisano 17 lutego 2016 Czy są tu osoby, które mają firmę remontową lub korzystają często z usług takowych? Moja mama się przeprowadza wkrótce i będzie musiała wynająć ekipę remontową. Ile mniej więcej wcześniej trzeba zaklepać sobie termin? Mama mieszka w średniej wielkości mieście do 100 tys. Link do komentarza
tadeo_g Napisano 16 marca 2016 Udostępnij #2 Napisano 16 marca 2016 To zależy czy w sezonie, czy nie. W sezonie to czasami i z pół roku wcześniej trzeba się umówić. Ale myślę, że z dwa miesiące wcześniej powinno być bezpiecznie. Link do komentarza
Refling Napisano 30 maja 2016 Udostępnij #3 Napisano 30 maja 2016 Jeżeli jest to dobra firma to zwykle mają nawet na 3-4 miesiące pracę w przód. Można wstrzelić się też w lukę, bo ludzie często rezygnują z wykonywania remontu. Trzeba dzwonić i próbować Link do komentarza
marcin.k32 Napisano 31 maja 2016 Udostępnij #4 Napisano 31 maja 2016 Dobre firmy mają zazwyczaj zajęte terminy na 3-5 miesięcy do przodu. Ale warto na nie czekac Link do komentarza
borowiecki Napisano 11 czerwca 2016 Udostępnij #5 Napisano 11 czerwca 2016 Cytat To zależy czy w sezonie, czy nie. W sezonie to czasami i z pół roku wcześniej trzeba się umówić. Ale myślę, że z dwa miesiące wcześniej powinno być bezpiecznie. Rozwiń Jeżeli ekipa jest dobra, to napewno półroku wcześniej. A może być tak, zę będą w czasie pracy od Ciebie wyjężdżać pod różnymi pretekstami i robić inną robotę. U mnie tak było:) Link do komentarza
joks Napisano 11 czerwca 2016 Udostępnij #6 Napisano 11 czerwca 2016 ja już nic nie piszę w kalendarzu na rok do przoduale czy ja jestem dobra ekipa to nie wiem.... Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 13 czerwca 2016 Udostępnij #7 Napisano 13 czerwca 2016 Cytat A może być tak, zę będą w czasie pracy od Ciebie wyjężdżać pod różnymi pretekstami i robić inną robotę. U mnie tak było:) Rozwiń Teraz wiem czemu u Baszki tak długo się wszystko ciągnie, bo zamiast u niej robili też u ciebie Link do komentarza
Mogen Napisano 7 lipca 2016 Udostępnij #8 Napisano 7 lipca 2016 Nie można jednoznacznie powiedzieć, to zależy od sezonu i liczby osób zainteresowanych. Myślę, że do miesiąca można poczekać nawet. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się