Adam Zy Napisano 25 października 2015 #1 Napisano 25 października 2015 Szanowni Państwo,zwracam się z prośbą o pomoc w aranżacji łazienki. Wcześniej ustawiając meble w łazience, posiłkowałem się danymi z gazet mieszkaniowych oraz tego forum. Odbiór mieszkania mamy za rok i jeszcze możemy nanieść zmiany na planach. W załączeniu zaplanowany przez nas układ mebli. Możemy pozmieniać jeszcze układ przyłączy jak i przesuwać ściany. Wannę chcemy wstawić asymetryczną, jednak nie mogłem takiej umieścić w projekcie. Obok WC będzie pralka ładowana od góry.Powiedzcie proszę, czy będzie to układ funkcjonalny? Czy wprowadzilibyście jakieś zmiany? Krytyka również mile widziana ;)
adik_HOT Napisano 26 października 2015 #2 Napisano 26 października 2015 Cytat Szanowni Państwo,zwracam się z prośbą o pomoc w aranżacji łazienki. Wcześniej ustawiając meble w łazience, posiłkowałem się danymi z gazet mieszkaniowych oraz tego forum. Odbiór mieszkania mamy za rok i jeszcze możemy nanieść zmiany na planach. W załączeniu zaplanowany przez nas układ mebli. Możemy pozmieniać jeszcze układ przyłączy jak i przesuwać ściany. Wannę chcemy wstawić asymetryczną, jednak nie mogłem takiej umieścić w projekcie. Obok WC będzie pralka ładowana od góry.Powiedzcie proszę, czy będzie to układ funkcjonalny? Czy wprowadzilibyście jakieś zmiany? Krytyka również mile widziana ;) a musisz mieć koniecznie wannę? bo ta łazienka będzie strasznie ciasna
Sławomir Napisano 26 października 2015 #3 Napisano 26 października 2015 A powiedz, jak wstawisz tam pralkę? Po zamontowaniu umywaliki czy przed?Czy podasz dokładne wymiary łazienki, albo większy plan, bo ciężko coś wyczytać.
stokrotka.35 Napisano 26 października 2015 #4 Napisano 26 października 2015 To co jest na planie lepiej wygląda, niż Twoja wizualizacja
asiakamien Napisano 17 listopada 2015 #5 Napisano 17 listopada 2015 Ta łazienka jest miniaturowa.... a nie da się tej ściany od pokoju cofnąć w głąb pokoju i ten zmniejszyć, a łazienkę powiększyć?Ale fakt tu popieram, że lepszy były prysznic albo postawienie wanny w ten sposób jak na planie całego mieszkania.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się