rog Napisano 16 marca 2007 #1 Napisano 16 marca 2007 Chcę budować w przyszłym roku dom z biura MG Projekt " Przytulny". Czy koś już budował i ma na ten temat opinie.
Andrzej12 Napisano 27 stycznia 2009 #2 Napisano 27 stycznia 2009 Jak budowa zakończona? Chce budować w tym roku ciekaw jestem jakie były problemy i jakie(oczywiście jak można wiedzieć) poniesiono kosztydzięki pozdrawiam Andrzej
Czapi Napisano 20 lutego 2009 #3 Napisano 20 lutego 2009 Cytat Jak budowa zakończona? Chce budować w tym roku ciekaw jestem jakie były problemy i jakie(oczywiście jak można wiedzieć) poniesiono kosztydzięki pozdrawiam Andrzej Witam!!Właśnie wpadł mi ten projekt w ręce i muszę się przyznać,że bardzo spodobał...Przez cały czas myślałąm o Agatce(119m2) ale ten mnie również urzekł..Niestety nikt na tym forum chyba go nie buduje.A może Ty masz jakieś wstępne koszty stanu surowego?W gazecie znalazłam -212tys.W prównaniu do mojej Agatki(117tys.) dużo więcej.Chciałam wiedziec jak to jest w realu...Trochę jest ten projekt zakombinowany-ja bym go trochę uprościła-ścieła te zaokrąglenia w salonie i kuchni i zlikwidowała balkonik z przodu.Ale jest całkiem sympatyczny,szczególnie elewacja frontowa-naprawde przytulna!!!Czekam na ew. informacje i pozdrawiam!!!
Arek_Z Napisano 21 maja 2010 #4 Napisano 21 maja 2010 Witam. Również jestem zainteresowany projektem mg przytulny. Czy ktoś budował w ostatnim czasie lub buduje dom na podstawie tego projektu?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się