Skocz do zawartości

Historia edycji

Karol Wajda

Karol Wajda

Screenshot_2017-08-05-22-12-14.thumb.png.c8739f337369956d83a24a507340242f.pngTo ja na samym poczatku im powiedzialem zeby zabierali ją bo to ich urządzenie. Napoczatku taki pan z energi powiedzial ze przeniosą. A później przyszedl jakis wyzszy rangą pan i powiedzial ze raczej na wlasny koszt ja musze przenieść. Wynajac od nich podwykonawcow i dzialac. Nie byli co do tego pewni. A przyszły mi papiery i pisze ze mam placic wszystko. Powiedzieli tez ze kupiłem dzialke ze skrzynka i to moj problem. Ta dzialka jest miedzy dwoma budynkami. Tam nigdy nie stal dom. Tylko ze to byly dwie dzialki jednego wlasciciela. I obok stoi sasiadki dom. Ona mi odsprzedala jakby połowę dzialki. Ale miala na nie dwie ksiegi wieczyste. Czyli tamten dom ma swoj licznik. No Nie wiem wlasnie po co tą skrzynke na tej dzialce kiedys postawili. Ten kabel jest wypuszczony jak by pod podlaczenie przyszlego domu. Moze kiedys tak robili. A pozniej wywalali na granice. A ze moja byla nie zabudowana to tak zostalo. Wlasnie chce sie tu dowiedzieć od was czy oni we wlasnym zakresie maja zrobic czy ja.?

Screenshot_2017-08-05-22-12-14.png

Karol Wajda

Karol Wajda

To ja na samym poczatku im powiedzialem zeby zabierali ją bo to ich urządzenie. Napoczatku taki pan z energi powiedzial ze przeniosą. A później przyszedl jakis wyzszy rangą pan i powiedzial ze raczej na wlasny koszt ja musze przenieść. Wynajac od nich podwykonawcow i dzialac. Nie byli co do tego pewni. A przyszły mi papiery i pisze ze mam placic wszystko. Powiedzieli tez ze kupiłem dzialke ze skrzynka i to moj problem. Ta dzialka jest miedzy dwoma budynkami. Tam nigdy nie stal dom. Tylko ze to byly dwie dzialki jednego wlasciciela. I obok stoi sasiadki dom. Ona mi odsprzedala jakby połowę dzialki. Ale miala na nie dwie ksiegi wieczyste. Czyli tamten dom ma swoj licznik. No Nie wiem wlasnie po co tą skrzynke na tej dzialce kiedys postawili. Ten kabel jest wypuszczony jak by pod podlaczenie przyszlego domu. Moze kiedys tak robili. A pozniej wywalali na granice. A ze moja byla nie zabudowana to tak zostalo. Wlasnie chce sie tu dowiedzieć od was czy oni we wlasnym zakresie maja zrobic czy ja.?

Screenshot_2017-08-05-22-12-14.png

Screenshot_2017-08-05-22-12-59.png

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...