Projekt Architektoniczny Architraw domu M07
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Zgadza się, miałem lepiej jak brałem hipoteczny na 3.29% we franku, tylko 40tys, ale jakby to było 400tys, to mógłbym się chwalić. Jak zacząłem spłacać, to frank był po 2.49, jak za dwa lata spłacałem całość, już był po 2.2 i trzy razy się pani na infolinii, czy na pewno taką kwotę mam wpłacić, bo suma summarum przez te dwa lata miałem darmowy kredyt. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
W bankach też tak jest. Najniższe oprocentowanie jest wtedy, kiedy udowodnisz bankowi, że wcale kredytu nie potrzebujesz, Ja tak miałem w listopadzie. Najpierw mi zaoferowali 13,4 %. Dla mnie szok, ale się nie odzywałem, bo i po co? Już byli skreśleni. W moim banku mogłem dostać od ręki w ciągu 15 minut za 9,28%. No i zadzwonili po dwóch dniach, że wszystko przygotowane, nawet cały harmonogram spłat już był gotowy. Mam tylko wejść na stronę i kliknąć zgodę. Ale ich wyśmiałem, że niech spadają, oprocentowanie wzięli z innej galaktyki i myślą, że się dam nabrać. Powiedziałem, ze kasę już mam i niczego nie potrzebuję. Zadzwonili za godzinę, ze dyrekcja przeanalizowała sprawę i TYLKO DLA mnie maja ofertę na 7,92%. I juz przygotowali papiery. No to z tymi papierami zgłosiłem się do swojego banku i wtedy mój zaoferował mi 7,40%. Tak się dzieje...
-
Otóż to, ja mam tak z butami. Normalnie kosztują 600-700zł, na wyprzedaży te same 200-300zł i służą lata. Zawsze mi to mój były kierownik powtarzał, że biedny najwięcej płaci. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Akurat taka ściana - dwie masywne przegrody rozdzielone cienką warstwą sprężystej izolacji - to dość typowa rzecz, jeżeli priorytetem jest akustyka. Tylko pomiędzy nimi z założenia ma nie być połączeń, przejść rur itp. Dlatego z takim uporem pytam po której stronie są szachty instalacyjne i czy coś z rur przechodzi przez tę ścianę.
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się