Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Witam, potrzebuje porady odnośnie odsprzedania swoich udziałów w mojej części drogi. Odezwał się do mnie sąsiad z pasa działek z naprzeciwka z problemem uzyskania pozwolenia na budowę ze względu braku udziału w drodze. Ale, droga została podzielona na dwa pasy, oni mają udział w swojej części, a ja w swojej. Problem podobno pojawił sie z tego względu że on nie ma udziału w tej części, w której mam ją. Wyszedł z propozycją odkupienia udziału, by zaistnieć w księdze wieczystej i dzięki temu moglby się postarać o pozwolenie na budowę. Prosze dajcie znać jakie są zagrożenia w takiej sytuacji - czy gdy postanowie sprzedać swoją działkę wraz z udziałem w drodze to będę musiał uzyskać również pozwolenie od sąsiada? załączam zdjęcie by mniej więcej to zobrazować - ja mam 1/4 dostępu do działki 322/20 a on 1/4 do działki 322/19
-
Przez podczytywacz · Napisano
Pudruje to co ma... -
To po co się, kuvva, robi remont? T
-
O, i tu jest sedno problemu. Brak podejścia z prądem. Jest tylko na dole do pralki (będzie schowane za pralką). Jeśli pociągnę po ścianie kabel to będzie niefajnie wyglądać 🙄 Znalazłam taki kinkiet bezprzewodowy. Na pilota 🙂 https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowa-lampa-scienna-wewnetrzna-magnetyczna-nowoczesna-lampka-nocna-18374802248 Kinkiet zawiśnie jednak nad szafką (właśnie postanowiłam). Nad tą szafką. Lustrzany front jest przesuwny. Będzie to kontynuacja blatu na stalowych czarnych nogach, na którym postawie umywalkę 🙂 Umywalkę już kupiłam ... konglomeratowa 🙂 Bateria będzie czarna, stojąca na blacie 🙂
-
Faktycznie, swietny pomysl. Zupelnie zapomnialam o tej opcji.
-
-
Popularne tematy