Rarytas88 Napisano 11 września 2019 Udostępnij #51 Napisano 11 września 2019 Ja bym dodała jakiś fajny kinkiet. Bo jedna lampa wisząca nie doświetli Ci tak dużego pomieszczenia. Link do komentarza
Karol112 Napisano 18 września 2019 Udostępnij #52 Napisano 18 września 2019 A może poszperaj na Homebook? Na pewno znajdziesz tam super propozycje :) Link do komentarza
klaudia033 Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij #53 Napisano 21 listopada 2019 Ja swoje lampy (salon i sypialnia) kupiłam od LeFant. Wybór ogromny, podkreślają przede wszystkim jasne i nowoczesne wnętrza. ;-) Link do komentarza
KarolinaKarola Napisano 5 lipca 2020 Udostępnij #54 Napisano 5 lipca 2020 Ja w salonie mam lampę CoeLux wyglądającą jak sztuczne okno. Daje fajne, naturalne światło, a pomysł na właśnie taką lampę wziął się stąd, że salon jest spory lecz mało oświetlony. Ta lampa fajnie doświetla wnętrze salonu i pięknie wpasowuje się w wystrój. Link do komentarza
Anetta Napisano 17 lipca 2020 Udostępnij #55 Napisano 17 lipca 2020 Dnia 5.07.2020 o 18:53, KarolinaKarola napisał: Ja w salonie mam lampę CoeLux wyglądającą jak sztuczne okno. Daje fajne, naturalne światło, a pomysł na właśnie taką lampę wziął się stąd, że salon jest spory lecz mało oświetlony. Ta lampa fajnie doświetla wnętrze salonu i pięknie wpasowuje się w wystrój. Te lampy są super! Robią mega robotę Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się