JackJenny Napisano 22 czerwca 2014 #1 Napisano 22 czerwca 2014 Przedsiębiorstwo Projektowania i Realizacji Inwestycji "Zarzycki Konstrukcje Budowlane" oferuje:-doradztwo, -opracowanie i przygotowanie projektu budowlanego, -opracowanie dokumentacji technicznej- nadzór budowlany- wykonawstwo. Firma posiada własne biuro projektowe, w którym zatrudnia wykwalifikowaną kadrę inżynierów z bogatym doświadczeniem, uprawnieniami budowlanymi, dysponującymi bogatym, nowoczesnym zapleczem technicznym oraz szerokimi kontaktami na rynku usług budowlanych we Wrocławiu i Polsce.Firma zapewnia indywidualne podejście do każdego projektu i zlecenia, biorąc pod uwagę szczególne wymagania Inwestora, również ekonomiczne. Wykonuje projekty hal i konstrukcji stalowych pod obiekty przemysłowe i handlowe.Adres biura projektowego: ul. Kościuszki 108A lokal 24, 50-441 Wrocławtel./fax: +48 71 784 83 31,tel. kom.: +48 600 33 23 45,e-mail: biuro@zarzycki-konstrukcje.p
montero Napisano 22 stycznia 2015 #2 Napisano 22 stycznia 2015 Decydując się na inwestycje w zakresie projektowania, dostawy i montażu, zdecydowanie TULLA-bud montaż konstrukcji stalowych Od hal magazynowych z profili zimnogiętych po stalowe konstrukcje wsporcze i ekrany akustyczne.
budokan1 Napisano 3 lutego 2016 #3 Napisano 3 lutego 2016 Witam. Ze swojej strony mogę polecić ofertę tej firmy z Łodzi http://bud-blach.pl/konstrukcje-stalowe/ zajmującej się wykonawstwem specjalistycznych konstrukcji stalowych. Firma ma spore doświadczenie w branży i do mojego projektu zbudowała solidną konstrukcję. Jestem zadowolony.
Monika Bidon Napisano 10 grudnia 2018 #4 Napisano 10 grudnia 2018 Ze swojej strony mogę polecić Ci firmę Euro Raf. Specjaliści w każdym calu. Solidni, rzetelni, terminowi. Zresztą nie będę Ci ich zachwalać wejdź na ich stronę i zobacz ofertę.
AndrzejKmiecik Napisano 5 kwietnia 2019 #5 Napisano 5 kwietnia 2019 Ze swojej strony mogę polecić firme domgaz która jeszcze neidawno ukończyła projekt hali sportowej naprawde dobra ekipa i przede wszystkim oddali hale w terminie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się