Kocioł kondensacyjny a podłączenie do komina
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Podziwiam Twój optymizm. ale skoro jesteś zdeterminowany, to WT dla budynków mówią w kwestii studni: § 31. 1. Odległość studni dostarczającej wodę przeznaczoną do spożycia przez ludzi, niewymagającej, zgodnie z przepisami dotyczącymi ochrony ujęć i źródeł wodnych, ustanowienia strefy ochronnej, powinna wynosić – licząc od osi studni – co najmniej: 1) do granicy działki – 5 m; 2) do osi rowu przydrożnego – 7,5 m; 3) do budynków inwentarskich i związanych z nimi szczelnych silosów, zbiorników do gromadzenia nieczystości, kompostu oraz podobnych szczelnych urządzeń – 15 m; 4) do najbliższego przewodu rozsączającego kanalizacji indywidualnej, jeżeli odprowadzane są do niej ścieki oczyszczone biologicznie w stopniu określonym w przepisach dotyczących ochrony wód – 30 m; Tu masz zresztą całość WT dla budynków https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20220001225/O/D20221225.pdf Zbiorniki bezodpływowe na nieczystości ciekłe od paragrafu 34
-
To co mają ludzie w bloku powiedzieć ale mniejsza z tym nie takie było pytanie , dzięki za twoje przemyślenia , trzymaj się tam cieplutko
-
Nie chodzi o problem ze studnią, ani nawet z oczyszczalnią, ale o życie codzienne na tak małej działce.
-
Nie mam , z sąsiadem nie mogę się dogadać odnośnie mediów więc zostaje mi tylko taka opcja. Aż taki problem może być ze studnią oraz oczyszczalnią na takiej działce?
-
Czy naprawdę musisz, naprawdę nie ma innego wyjścia? 500 m kwadratowych to poniżej wszelkiego cywilizacyjnego minimum na działkę budowlaną. W dodatku jest to działka bez mediów. Po co Ci to?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się