Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez podczytywacz · Napisano
Którzy zaakceptowali warunki, zawarte w regulaminie... Żartujesz chyba... -
Jakoś zupełnie pomijasz fakt, że dzięki niemu, plony u innych znacznie wzrosły, dzięki zapylaczom. A w ogóle, dyskusja jest jałowa. Działki nie są niczyją własnością. I tu leży pies pogrzebany. Nie ma właścicieli, są UŻYTKOWNICY.
-
i tam znajdziesz ideologię. a wytłumaczenie jest proste: sprzątanie jest drogie i robi się to z podatków ogółu - a zajmuje duzo roboczogodzin.. A właścicieli nieruchomości jest wielokrotnie mniej, niż innych uzytkownikow chodników. cóż zatem robi ogoł za posrednictwem wybranych demokratycznie władz, a w zasadzie władza w imieniu ogółu? zleca to przymusowo mniejszości obywateli czyli włascicielom nieruchomości - przy ukontentowaniu wiekszości nie mającej nieruchomości - a więc jej satysfakcja jest tym większa w myśl: "Skoro On ma - niech zapi...la! haha..". a bajka o interesie publicznym jak zwykle służy propagandzie
-
Jedna butelka starczała na dwa piętra jazdy windą. Tylko teraz już nie pamiętam czy na dwa gardła czy jedno.
-
Z winem myślę że by nie przeszło, a tak pół butelki opróżniłem i po kłopocie. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy