Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Trzeba sprawdzić od nowa drożność tych wszystkich odpływów. Może coś w nich przypadkowo zostało niczym chusta chirurgiczna w brzuchu pacjenta po operacji?
-
Dzień dobry. Borykam się z problemem wody stojącej na dole zmywarki. Sprzęt uruchamia się i rozpoczyna mycie, jednak na etapie spuszczenia brudnej wody słychać tylko pompę i po kilku minutach pojawia się błąd. Wszystko było w porządku aż do wymiany syfonów w kuchni. Wczoraj uruchomiłem zmywarkę pierwszy raz po wymianie tych elementów na nowe i niezależnie od wybranego trybu, mycie nie jest zakończone, a na dnie zmywarki zostaje dużo brudnej wody (wymieszanej z rozpuszczoną kapsułką). Zdjęcie pierwsze przedstawia stan sprzed wymiany. Zdjęcie drugie pokazuje, jak jest aktualnie. Prosiłbym o podpowiedź, co tu jest nie tak. W obu przypadkach wąż odpływowy był po prostu podłączony do odpływu w rurce, a jednak coś teraz jest nie tak. Zakładam też drugi scenariusz, że coś po prostu akurat teraz popsuło się w samej zmywarce, jednak trop z niewłaściwym podłączeniem po wymianie syfonów pod zlewem wydaje mi się bardziej prawdopodobny. Pozdrawiam.
-
No nad wełną z papa (nie chce do tego wracać - być może źle zdjęcie wrzuciłem) było 9cm wylewki betonowej. W większości pomieszczeń podkład i panele. Panele były w dobrym stanie, podkład trudno powiedzieć - ale wilgotny nie był. Pod chudziakiem jest coś co swoim wyglądem najbardziej przypomina piach, choć gdybym miał byc precyzyjny to powiedziałbym, że to mieszanka z glebą bo jest dość lepki - formuje bryłki.
-
To bardzo prawdopodobny scenariusz. Ponawiam pytanie. Oraz. Co jest pod chudziakiem?
-
-
Popularne tematy