Ecorson Napisano 22 stycznia 2014 Udostępnij #1 Napisano 22 stycznia 2014 Witam Wszystkich, Jestem właśnie w czasie budowy mojego pierwszego magazynu (z czego jestem dumny ;)) i chciałbym się zapytać Was o to jakie wyposażenie magazynu będzie najlepsze na początek ? Pomyślałem o wyposażeniu firmy Jungheinrich, bo wydają mi się godne zaufania. Proszę o Wasze zdanie na ten temat i inne polecenia Link do komentarza
zin zen Napisano 22 stycznia 2014 Udostępnij #2 Napisano 22 stycznia 2014 Wiesz co, ja mam u siebie od początku zamontowane systemy JH i nie mogę o nich złego zdania powiedzieć. Wydaję mi się że jak już postawiłeś magazyn to nie masz co się bawić w półśrodki żeby później zmieniać. JH jest trwałe i nie ma problemu z serwisem. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 24 stycznia 2014 Udostępnij #3 Napisano 24 stycznia 2014 Cytat Witam Wszystkich, Jestem właśnie w czasie budowy mojego pierwszego magazynu (z czego jestem dumny ;)) i chciałbym się zapytać Was o to jakie wyposażenie magazynu będzie najlepsze na początek ? Pomyślałem o wyposażeniu firmy Jungheinrich, bo wydają mi się godne zaufania. Proszę o Wasze zdanie na ten temat i inne polecenia Rozwiń A cóż w tym magazynie będzie składowane? bo chyba od tego trzeba zacząć Link do komentarza
ZłotyChłop Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #4 Napisano 12 maja 2014 Cytat Witam Wszystkich, Jestem właśnie w czasie budowy mojego pierwszego magazynu (z czego jestem dumny ;)) i chciałbym się zapytać Was o to jakie wyposażenie magazynu będzie najlepsze na początek ? Pomyślałem o wyposażeniu firmy Jungheinrich, bo wydają mi się godne zaufania. Proszę o Wasze zdanie na ten temat i inne polecenia Rozwiń co będzie składowane i jaka powierzchnia, to są ważne pytania Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 maja 2014 Udostępnij #5 Napisano 12 maja 2014 Cytat A cóż w tym magazynie będzie składowane? bo chyba od tego trzeba zacząć Rozwiń Cytat co będzie składowane i jaka powierzchnia, to są ważne pytania Rozwiń Kolego , Ty czytasz cały temat czy faktycznie jesteś jakiś niereformowalny?Pytanie które zadałeś już padło post wcześniej, to tak gdybyś nie dowidział i nie doczytał. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się