siso12 Napisano 18 stycznia 2014 Udostępnij #1 Napisano 18 stycznia 2014 Witam jestem nowy na tym forum i proszę o wyrozumiałość. Sprawa polega na tym iż wykonywałem instalację elektryczną sam, została ona sprawdzona i zatwierdzona przez uprawnionego elektryka, ale nie w tym problem... Pojawia on się w pomieszczeniu w którym będzie komputer, otóż mam problem z doborem kontaktów. Instalacja jest tak zrobiona że na ścianie jest puszka podwójna i do tego potrzebuję wyłącznik potrójny (to jest problem) a poniżej podwójny do LED-ów. W ścianach są także puszki pod gniazdka głośnikowe (problem). Otóż w związku z tym potrzebuję wyłącznik potrójny i gniazdko głośnikowe poczwórne pasujące seriami i o to mi chodzi tutaj. Szukałem takich ale nie mogę znaleźć proszę o pomoc lub jakieś wskazówki będę bardzo wdzięczny pozdrawiam i dzięki. Link do komentarza
Ligeroo Napisano 8 maja 2014 Udostępnij #2 Napisano 8 maja 2014 Poszukaj w sklepach internetowych z artykułami oświetleniowymi gdzie wybór jest zdecydowanie największy i masz szerokie pole do popisu. Jest jakiś budżet w którym chcesz się zmieścić za całość? Instalacja poprawnie wykonana? Link do komentarza
huhra Napisano 9 maja 2014 Udostępnij #3 Napisano 9 maja 2014 Wydaje mi się że będzie ciężko znaleźć te dwa elementy w tym samym systemie. Z opisu zrozumiałem że ma być łącznik 3 klawiszowy i gniazdko głośnikowe po-4 i do wszystko w podwójną ramkę? Potrójny łącznik klawiszowy masz np w Ospel Impresja, gniazdko głośniowe niestety już tylko 2. A np. w Simon 54 Premium sytuacja odwrotna. Jeśli jest możliwość myślę że lepszym rozwiązaniem byłoby przerobienie puszki na potrójną (3) i dać klawisz 3 oraz 2x2 głośnik. Zerknij na tanie gniazdka pl. Wybór spory, obsługa profesjonalna, kontakt e-mailowo nawet 24h. Link do komentarza
Ligeroo Napisano 19 sierpnia 2014 Udostępnij #4 Napisano 19 sierpnia 2014 Nie tylko ta strona ma profesjonalną obsługę i dobry kontakt,u nas jest podobnie,więc w razie pytań służymy pomocą o ile oczywiście wątek jest w dalszym ciągu aktualny. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się