Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Senwir: Ja akurat postawiłem na Roca Duplo S i jestem zadowolony. Technologia linkowa jest mega wygodna, pozwala na unikanie usterek. Siła strumienia jest silna, a działanie ciche. Do tego dwie ważne kwestie - prosty montaż (nawet dla laika który ogląda filmy budowlane na YT) i duży wybór przycisków. Jednym słowem - warto -
Zawieszone na ścianie miski ustępowe lub bidety są obecnie standardem. Co przesądza o popularności takiego rozwiązania? Jaki wybrać stelaż podtynkowy i jak się go montuje? Który zestaw podtynkowy jest najlepszy? Przeczytaj nasz poradnik. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/lazienka/a/112929-jaki-stelaz-podtynkowy-wybrac
-
Najzdrowiej jest boso.
-
Wyschło czy zamarzło? Bo cudów nie ma. Jeśli woda stała cały czas i trzeba było aż przewiercać otwory, to ten strop był (i pewnie jest) nasiąknięty jak gąbka. To trzeba rok wietrzyć i suszyć pod dachem i z przewiewem. Jak drewno. Szwagrowi tylko raz przeciekło z tarasu na mury pod spodem. Przez trzy lata nie wyschły (izolację tarasu poprawił, już nie przeciekało), chociaż latem otwierał okna i drzwi całodobowo. Dopiero jak kupił osuszacz, to się okazało ile wody codziennie musi wylać z jego zbiornika. Dopiero wtedy udało się po roku wysuszyć strop i ściany. Więc nie licz, że będzie szybko i łatwo. Woda wejdzie szybko, ale wyjść nie lubi.
-
Przez podczytywacz · Napisano
Trudno coś podpowiedzieć Jakieś fotki przydałyby się... Dużo śniegu leżało?
-
-
Popularne tematy