Rafał Machnacki Napisano 3 czerwca 2013 Udostępnij #1 Napisano 3 czerwca 2013 Witam!Mam takie pytanko do forumowiczów. Czy podczas tynkowania ścian wewnątrz budynku, tynkowaliście też schody - chodzi o podstopnie schodów. U mnie schody są betonowe i zamierzam położyc na stopnie drewno! Dodam,że tynkarze tynkują tynkiem cementowo - wapiennym!Z góry dzięki za odp Link do komentarza
kdd Napisano 3 czerwca 2013 Udostępnij #2 Napisano 3 czerwca 2013 Zależy jak chcesz wykończyć schody. Jak podstopnice będziesz miał też w drewnie to nie ma sensu. Tynk na podstopnicach musiałby być chyba czarny aby się nie brudził. Wiem natomiast jedno, każ otynkować boki schodów, ja tego nie zrobiłem i potem musiałem sam to robić. Link do komentarza
Rafał Machnacki Napisano 3 czerwca 2013 Autor Udostępnij #3 Napisano 3 czerwca 2013 Tak boki i spód schodów otynkowac to na pewno, wyczytałem też na forum, że robią podstopnie tez tynkiem mozaikowym, choc nie wiem czy jest to dobry pomysł? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 27 czerwca 2013 Udostępnij #4 Napisano 27 czerwca 2013 Jest cała gama tynków dekoracyjnych, mozaikowych, żywicznych które można wykorzystać na schody Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się