Skocz do zawartości

Szukam ekipy budowlanej Wrocław

Recommended Posts

Napisano
Zlecę budowę domu jednorodzinnego powierzchnia 230m kw do stanu surowego. Lokalizacja okolice Św. Katarzyny (pod Wrocławiem) planowany termin rozpoczęcia budowy marzec 2007
  • 2 tygodnie temu...
Napisano
  Cytat

Zlecę budowę domu jednorodzinnego powierzchnia 230m kw do stanu surowego. Lokalizacja okolice Św. Katarzyny (pod Wrocławiem) planowany termin rozpoczęcia budowy marzec 2007

Rozwiń  

DZIEŃ DOBRY JESTEM W STANIE PODJĄĆ SIĘ WYKONANIA PAŃSKIEGO ZLECENIA . PROWADZĘ FIRMĘ BUDOWLANĄ , PROSZE O PILNY KONTAKT 0511686195
Z POWAZANIEM ŁUKASZ
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Witam jestem zainteresowany Pańska ofertą. Posiadam dlugoletnie doświadczenie, ekipe budowlana
(5 osob)(prowadze działalnośc gospodarczą) prosze o kontakt
507-822-256
  • 4 miesiące temu...
Napisano
  Cytat

Rozwiń  

Witam. Wkrótce (do 2mies) rozpoczynam budowę, także w okolicach Św. Katarzyny. Bardzo proszę o namiar na porządną ekipę. Mail: kminek55@poczta.fm
Dzięki i pozdrawiam.
  • 1 rok temu...
Napisano
Witam.
Jestem przedstawicielem ukraińskiej firmy , która jest zarejestrowana we Wrocławiu. Firma ma swoich fachowych pracowników z Ukrainy i zajmuje się budową i wykończaniem domu.

Pozdrawiam,

Iryna
Kom. +48 507-170-480

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...