-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez cebulatosia · Napisano
Witam serdecznie wszystkim użytkowników forum. Muszę wygłuszyć sufit w nowym bloku. Dźwięki które mnie męczą to głównie uderzeniowe dźwięki typu bieganie, chodzenie. Słychać też rozmowy oraz odkurzanie. Mogę poświęcić około 10-20cm wysokości mieszkania na sufit (im mniej tym lepiej). Co w obecnych czasach w budownictwie daje najlepszy efekt? Widzę że są na rynku jakieś systemy kanapkowe, pianka akustyczne itp. Co u Was się sprawdziło na taki typ dźwięków najlepiej i jakie rozwiązanie z moglibyście polecić? Wiem, że wyprowadzka to najlepsze rozwiązanie ale to niestety nie wchodzi w grę w tym momencie. Pozdrawiam! -
Obróbka blacharska balkonu. Wykonywanie warstwy wodoszczelnej na wylewce balkonowej. https://youtu.be/xR43Fh7fU08
-
W piwnicy może nawet 100 ton groszku leżeć, podłoga w piwnicy jest na gruncie i nie ma wpływu na ściany budynku. Natomiast to, że woda się przelewa i wpływa sobie być może pod fundamenty, może być jedną z przyczyn pękania całego domu, ale to jest tylko jedna z przyczyn. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Lubię takich, co mają większe pojęcie o odśnieżaniu. W końcu to ich specjalizacja, tak powinno być.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Uy: No jaki ten redaktor mądry.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się