Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Z tego co piszą w komentarzach, to te Yato czy tej klasy najtańsze to trzeba się dobrze przyłożyć żeby zacisnąć. Ale z tą przeróbką to nienajgorszy pomysł, bo syn mi wyspawa jak będę chciał, bo już myślałem, żeby te Knaufa przerobić. A z tą droższą to zobaczę jeszcze jak z kasą będę stał, bo na zarobek bym nie oszczędzał, a na dwa pokoje to nie bardzo się opłaca. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Tego właśnie chce uniknąć, bo pchełki z 2mm wystają. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Zaciśnięte się nie przesunie i jest sztywniej. Możesz kupić najtańszą i przerobić "na własne kopyto", obciąć szczęki przyspawać je na przedłużkach. To tylko dwie cienkie blaszki "do przyszycia".
-
Powiem szwagrowi. Mówił kiedyś, że chciałby po francusku...
-
Tak też myślałem, ale to nigdy nie było problemem. Płyta jest dociskana i łby pod spodem wgniatają się w nią. Ostatecznie można uderzyć to miejsce lekko młotkiem - przez deseczkę - i potem dopiero dokręcić płytę. Łby wkrętów schowają się w płycie.
-
Przez Wiktor1111 · Napisano
Karolczyk98 Dziękuje za poświęcony czas i analizę mojego założenia, pod tytułem garaż Przyjąłem nowe parametry ze względu na dach i wierzbę jej parametry 1. Garaż zostanie lekko wkopany i w zagospodarowaniu działki teren zostanie podniesiony 2. Kont dachu 9 stopni Tak będzie projekt garażu z zagospodarowaniem działki "pozwolenie na budowę" Załączam rysunki
-
-
Popularne tematy